x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie CNAS şi CASMB, vizate de percheziţiile DNA

CNAS şi CASMB, vizate de percheziţiile DNA

31 Aug 2017   •   13:04
CNAS şi CASMB, vizate de percheziţiile DNA

Procurorii DNA efectuează joi percheziţii la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, au declarat joi pentru AGERPRES surse judiciare. 

DNA a anunţat joi că procurorii efectuează percheziţii în 50 de locaţii, dintre care două sunt sedii ale unor instituţii publice din Bucureşti, într-un dosar privind fapte săvârşite în perioada 2016 - august 2017. 

"Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate infracţiunilor de corupţie, săvârşite în perioada 2016 - august 2017. Ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, în cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 50 locaţii, dintre care două sunt sedii ale unor instituţii publice din Bucureşti, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau domicilii ale unor persoane", se arată într-un comunicat remis joi de DNA. 

×