x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dragnea spune că se aşteaptă ca ministrul Justiţiei să facă ceea ce crede că trebuie făcut în privinţa şefei DNA

Dragnea spune că se aşteaptă ca ministrul Justiţiei să facă ceea ce crede că trebuie făcut în privinţa şefei DNA

14 Feb 2018   •   17:19
Dragnea spune că se aşteaptă ca ministrul Justiţiei să facă ceea ce crede că trebuie făcut în privinţa şefei DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că se aşteaptă ca ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, "să facă ceea ce crede că trebuie făcut" în privinţa procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Cred că domnul Toader nu ia măsuri, cred că, în cel mai bun caz, el poate să facă propuneri, dar nu ia măsuri", a spus Dragnea înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebat dacă a avut o discuţie cu ministrul Justiţiei, în contextul în care mai mulţi colegi de-ai săi i-au cerut măsuri urgente în privinţa conducerii DNA. 

El a adăugat că ministrul Justiţiei va lua o decizie argumentată în ceea ce o priveşte pe Kovesi. 

"Eu mă aştept să facă ceea ce crede că trebuie făcut şi să fie condus de bunul simţ şi de experienţa pe care o are şi de ceea ce se întâmplă în societate şi în sistemul de justiţie. Eu cred că este unul dintre cei mai îndreptăţiţi şi mai informaţi oameni din România în acest moment pentru a lua o decizie argumentată, într-un fel sau altul", a menţionat şeful PSD, întrebat dacă poate Tudorel Toader să ceară revocarea Laurei Codruţa Kovesi. 

Liderul PSD a precizat că în cadrul CExN nu se va lua o decizie în legătură cu scandalul de la DNA Ploieşti. 

"Ce decizie să luăm? Să le dăm premii celor de la Ploieşti, eventual nişte medalii. Nu. Ce nu am înţeles eu este de ce nu s-a pornit o anchetă penală instantaneu, dar probabil că eu, nefiind jurist, nu înţeleg", a adăugat acesta.

AGERPRES

×