x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Dragoş Băsescu, mită în pielea goală, avocat din oficiu

Dragoş Băsescu, mită în pielea goală, avocat din oficiu

25 Feb 2016   •   07:05
Dragoş Băsescu, mită în pielea goală, avocat din oficiu
Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Tatăl, Mircea Băsescu, a luat-o înaintea fiului Dragoş cu procesele. Are deja o condamnare de 4 ani închisoare cu executare.Dragoş Băsescu este trimis în judecată de DNA, procesul de la Tribunalul Bucureşti fiind la început. Din înscrisurile publice ale dosarului nr 38405/3/2015 rezultă că Băsescu Dragoş se află în control judiciar sub cauţiune şi are aparător din oficiu pentru care statul plăteşte 130 de lei de şedinţă.

Inculpatul D.B. este trimis în judecată pentru trafic de influenţă, devenită specializarea penală a familiei extinse Băsescu.Rechizitoriul procurorilor anticorupţie relevă că Dragoş a învăţat din greşelile tatălui care s-a lăsat filmat de celebra cravată a lui Băsică, neglijenţă fatală prin nesocotirea tehnicilor elementare de protecţie. Denunţătorul, patronul firmei STRACO, Alexandru Horpos, povesteşte la DNA cum a fost abordat de celebra Simona (din dosarul prostituatelor de lux) care i-a facut legătura cu Dragoş Băsescu şi Ciprian Nistor care promiteau că-l scapă din beleaua anchetei. Întîlnirea are loc la un SPA, unde Dragoş îi dă un SLIP SIGUR, FĂRĂ TEHNICĂ DE ÎNREGISTRARE, şi tratativele au loc în saună.Toată echipa transpiră acum din greu.Următoarea şedintă în 14 martie 2016. La tribunal, birjar!


Dragoş Băsescu a pretins 500 000 euro patronului STRACO ca să-l scape de arestare.Pentru că Horpos nu avea banii, i s-a propus o consultanţă de 1 milion euro, plătibilă în rate pe doi ani, potrivit DNA.

×
Subiecte în articol: dragos basescu