x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Droguri, o sabie de panoplie, briceag și spray lacrimogen, găsite la un bărbat din Galați

Droguri, o sabie de panoplie, briceag și spray lacrimogen, găsite la un bărbat din Galați

de Redacția Jurnalul    |    08 Noi 2023   •   21:45
Droguri, o sabie de panoplie, briceag și spray lacrimogen, găsite la un bărbat din Galați

Droguri sintetice, dar și o sabie de panoplie, un briceag și un spray cu efect iritant lacrimogen au fost găsite în locuința unui bărbat din Galați, în urma unor percheziții făcute de polițiști și de procurorii DIICOT.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galați, au efectuat două percheziții domiciliare, la un bărbat, de 25 de ani, din comuna Piscu, județul Galați, într-o cauză penală de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie – noiembrie 2023, tânărul ar fi procurat și comercializat, în mod repetat, în județul Galați, droguri de mare risc (3-CMC) către diverși consumatori.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 31 de grame de canobinoizi sintetici (substanțe chimice produse în laboratoare cu efect psihoactiv conţinând compusul ADB – BUTINACA), 36 de grame de droguri de mare risc, respectiv 3-CMC substanță de tip Cristal, 9.800 de lei, o sabie de panoplie, un briceag și un spray cu efect iritant lacrimogen.

În acest caz a fost dispus sechestrul asigurător cu privire la două autoturisme de lux, care au fost ridicate și indisponibilizate, existând bănuiala că ar fi fost achiziționate cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Tânărul a fost dus la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Galați, unde, după audierea sa și după administrarea materialului probator, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Miercuri a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Galați, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri dealer