x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Duo Coţofană, arta contestării. Ea, ofițer SRI, prietena Cameliei Bogdan. El l-a împins pe Tender în arest

Duo Coţofană, arta contestării. Ea, ofițer SRI, prietena Cameliei Bogdan. El l-a împins pe Tender în arest

de Dan Constantin    |    11 Aug 2016   •   08:41
Duo Coţofană, arta contestării. Ea, ofițer SRI, prietena Cameliei Bogdan. El l-a împins pe Tender în arest

În Arad, soții Coțofană au notorietate. Domnul este avocat, doamna, judecătoare la Judecătorie. Gheorghe Coțofană este un om cu experiența la vedere. Citești arhivele de ştiri și poți afla rapid toate cele pe care le-a pătimit. Așa sunt avocații, mereu în priza vieții, trecând de la un client la altul, pentru a-i apăra atât cât permite legea. Mereu în contact cu tehnicile infractorilor, unii avocați se molipsesc de la clienți și cad în păcat. Așa a pățit Gheorghe Coțofană, care s-a lăcomit la bani și s-a pricopsit cu o condamnare în octombrie 2014 pentru evaziune fiscală. O sumă consistentă pe care a uitat să o fiscalizeze, poprită de ANAF (102 mii euro). Condamnarea - 4 ani cu suspendare - l-a pus în stare de conflict cu Baroul Arad. Tare este și povestea cu Tender. I-a fost avocat, pentru că iubea RAFO din orașul natal. Și-a înfundat clientul în arest promițând mită unui expert. Înregistrările rețin că dl Coțo, la al treilea divorț atunci - în 2005, avea o prietenă ofițer SRI, dar și o mare foame de bani.

Nicoleta Lavinia, devenită cu acte apoi Coțofană, era agentă. Apăra Constituția în Direcția SRI, instituție de care se desparte pentru a deveni, prin școlarizare la INM, judecător cu a 65-a medie la absolvirea promoției. Așa ia contact cu CSM, unde contestă numirea ca stagiar, în iulie 2014, cerând transferul la Judecătoria Arad sau ,,foarte temporar” la Ineu. Este asistată la audierea de la CSM de soțul avocat Coțofană. Pierde contestația, dar ajunge unde voia. Prietena Nicoletei devenise Camelia Bogdan. O postare pe blogul avocatului Gheorghe anunța în 7 august 2014, cu o zi înainte de sentință, că Dan Voiculescu va primi o condamnare ,,de nota zece”. Telepatie în câmpul tactic care intuia de la Arad, orașul coțofenelor, ce va decide Bogdan la Curtea de Apel București! Nicoleta arde etapele: ieșită din stagiatură, în plin conflict cu Inspecția Judiciară, prinsă în vârtejul unor înregistrări din biroul ei de judecător unde era vizitată de soțul avocat, vrea să devină membru CSM. Are notorietate cât carul, trecut de siguranță națională și prietene asemenea. Doar voturile mai lipsesc. 

Nicoleta Lavinia Coțofană, de la SRI la CSM, un pas firesc în câmpul tactic

 

×
Subiecte în articol: Lavinia Coțofană