x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Familia Iohannis isi doreste casa din Sibiu inapoi! Procesul a fost AMANAT pana in iunie

Familia Iohannis isi doreste casa din Sibiu inapoi! Procesul a fost AMANAT pana in iunie

25 Ian 2016   •   14:10
Familia Iohannis isi doreste casa din Sibiu inapoi! Procesul a fost AMANAT pana in iunie
Sursa foto: Dragos Asaftei

Magistraţii Curţii de Apel Braşov au amânat, luni, pentru data de 6 iunie, dezbaterile din dosarul privind contestaţia în anulare depusă de familia Iohannis în ceea ce priveşte imobilul din Sibiu.

Magistraţii au amânat judecarea şi au dat un nou termen, pentru 6 iunie 2016, ora 10,30, ''acordat pentru realizarea procedurii de citare în străinătate'' a uneia dintre părţile implicate în dosar, potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecător Răzvan Dicu.

Pe 4 ianuarie, magistraţii CA Braşov amânaseră, pentru data de 25 ianuarie, pronunţarea asupra contestaţiei în anulare depusă de familia Iohannis, în urma deciziei definitive şi irevocabile a instanţei braşovene din 12 noiembrie 2015, prin care Carmen şi Klaus Iohannis pierdeau un imobil aflat în centrul Sibiului.

Familia preşedintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Braşov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Braşov a respins, pe 12 noiembrie, recursul declarat de Klaus şi Carmen Iohannis şi a menţinut decizia Tribunalului Braşov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu. Decizia definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel a fost atacată de familia Iohannis prin Contestaţie în anulare depusă în data de 27 noiembrie anul trecut, la instanţa din Braşov.

Pe 16 noiembrie 2015, preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulţumit de sentinţa judecătorească prin care a pierdut o casă în Sibiu, punctând că împreună cu avocaţii săi caută cele mai bune căi de a o contesta.

"Această soluţie, după părerea mea, nu este bună, mă nemulţumeşte şi împreună cu avocaţii mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluţie", spunea Iohannis, într-un interviu la TVR 1, solicitat să facă precizări cu privire la sentinţa judecătorească prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu. 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis