x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Femeia care și-a omorât iubitul pe marginea drumului, reținută 24 de ore

Femeia care și-a omorât iubitul pe marginea drumului, reținută 24 de ore

de Redacția Jurnalul    |    25 Iul 2024   •   14:15
Femeia care și-a omorât iubitul pe marginea drumului, reținută 24 de ore

O femeie a fost reținută și va fi prezentată joi instanței cu propunere de arestare preventivă după ce și-ar fi omorât iubitul în zona lizierei de pe marginea drumului naţional DN 39, comuna Agigea, județul Constanța.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, miercuri s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpată, acuzată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului. Femeia a fost reținută în cursul serii aceleiaşi zile.

Din probatoriul administrat a rezultat că miercuri dimineața, în zona lizierei de pe marginea drumului naţional DN39, comuna Agigea, judeţul Constanța, în cursul unui conflict spontan, inculpata a exercitat violențe asupra victimei Halit Mustafa, concubinul său, constând în lovirea acestuia în regiunea toracică cu un corp tăietor – înțepător şi i-a provocat leziuni incompatibile cu viaţa.

Joi, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatei pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: femeie omor retinuta