x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Curtea de Apel București a decis că frații Tate rămân în arest preventiv

Curtea de Apel București a decis că frații Tate rămân în arest preventiv

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2023   •   20:04
Curtea de Apel București a decis că frații Tate rămân în arest preventiv
Sursa foto: antena3CNN

Curtea de Apel București a decis luni că frații Tate rămân în arest preventiv. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti a repins contestaţia formulată de Emory Andrew Tate împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti din 21 februarie.

„În baza art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul TATE III EMORY ANDREW împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti - Sectia I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023”, scrie în decizia de luni.

Curtea de Apel a admis contestaţiile formulate de DIICOT şi de Tristan Tate împotriva deciziei Tribunalului. Totuși, Tristan Tate va rămâne în arest preventiv.

„În baza art. 204 Cod procedură penală admite contestațiile formulate de MINISTERUL PUBLIC - Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casatie și Justiție - Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizatã si Terorism - Structura Central și de inculpatul TATE TRISTAN împotriva încheierii din data de 21.02.2023, pronunțată de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucuresti - Secția I Penală în dosarul nr. 5135/3/2023. Desființează în parte încheierea atacată, cu privire la inculpații Tate Tristan, Naghel Georgiana-Manuela si Radu Alexandra-Luana, și rejudecând: Înlătură prevederile art. 223 alin. I lit.a Cod procedurà penală, reținute ca temei al prelungirii măsurii arestării preventive a inculpatului Tate Tristan. Menține dispoziția de prelungire a arestării preventive a inculpatului Tate Tristan”, mai scrie în decizia instanței.

Hotărârea Curţii de Apel Bucureşti este definitivă

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fratii tate arest preventiv