x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Interlopul care a agresat o salvamontistă în staţiunea Straja, rămâne în arest preventiv

Interlopul care a agresat o salvamontistă în staţiunea Straja, rămâne în arest preventiv

12 Feb 2016   •   12:22
Interlopul care a agresat o salvamontistă în staţiunea Straja, rămâne în arest preventiv

Bărbatul care a bătut o tânără salvamontistă în staţiunea Straja rămâne în continuare în stare de arest preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul Hunedoara a respins, vineri, contestaţia depusă de acesta împotriva hotărârii luate de magistraţii de la Judecătoria Petroşani.

"Instanţa a respins, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpat împotriva încheierii penale pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroşani. Obligă pe inculpat la plata sumei de 50 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat în calea de atacat a contestaţiei", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani îl anchetează pe Sorin Constantin Palesică, de 33 ani, pentru comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânăra de lovită de bărbatul de 33 de ani se afla la o petrecere privată într-un bar din Straja, iar după ce a fost bătută cu pumnii victima a rămas în stare de inconştienţă, fiind transportată la spital.

După acest incident, împotriva suspectului au fost depus plângeri trei persoane, dintre care două au prezentat anchetatorilor şi certificate medico-legale din care reiese că au nevoie de îngrijiri medicale pentru 4-5 zile.

Dacă va fi găsit vinovat în acest dosar, agresorul tinerei salvamontiste din Straja riscă să primească o pedeapsă care poate ajunge până la 4 ani de închisoare, în condiţiile în care bărbatul este cunoscut ca recidivist.

×