x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Licu anunţă că se va redeschide urmărirea penală, după ce a eşuat medierea în dosarul Băsescu-Firea

Licu anunţă că se va redeschide urmărirea penală, după ce a eşuat medierea în dosarul Băsescu-Firea

16 Feb 2016   •   11:57
 Licu anunţă că se va redeschide urmărirea penală, după ce a eşuat medierea în dosarul Băsescu-Firea

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat, marţi, că se va redeschide urmărirea penală în dosarul Băsescu - Firea, după ce medierea a eşuat.

''Ieri (n.r. luni) a fost depus la sediul Parchetului procesul verbal prin care suntem încunoştinţaţi că medierea a eşuat şi, prin urmare, procurorul va redeschide urmărirea penală în cauză şi va continua cercetările'', a afirmat Bogdan Licu, la sosirea la CSM.

Întrebat dacă va urma trimiterea fostului preşedinte Traian Băsescu în judecată, el a precizat că nu se poate antepronunţa şi că procurorul de caz ''este stăpân pe soluţie''.

''Eu spun ce urmează să fie făcut, şi anume să se redeschidă urmărirea penală în cauză'', a adăugat Licu.

Referitor la celelalte dosare ale lui Traian Băsescu, şeful interimar al Ministerului Public a spus că s-au făcut cercetări în mai multe cauze, dând ca exemplu ''Cazul Căşuneanu'' şi ''Casa din Mihăileanu''.

''S-au efectuat cercetări, s-au depus înscrisuri, au fost audiaţi martori. Cercetările continuă'', a mai spus Licu. AGERPRES

×