x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Magistrat, după criticile lui Orban la adresa CCR: România trebuie să se numească Republica Securistan!

Magistrat, după criticile lui Orban la adresa CCR: România trebuie să se numească Republica Securistan!

07 Mai 2020   •   20:50
Magistrat, după criticile lui Orban la adresa CCR: România trebuie să se numească Republica Securistan!

Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, preşedintele Secţiei a VI-a Civilă de la Tribunalul Bucureşti, îl critică pe premierul Ludovic Orban, după ce acesta a spus că CCR „conţine oameni care nici măcar nu ar trebui şi nu ar avea dreptul să judece astfel de sesizări”.

„Realizezi ca România trebuie sa îşi schimbe denumirea în Republica Securistan! Într-o democraţie, asemenea declaraţii trebuiau urmate, în secunda 1, de o demisie! Dar cum demisia ține de onoare, iar onoarea este ceva perimat, aştept ca aplaudacii să ii ţină isonul şi să înfiereze cu mânie securisto-proletară judecatorii CCR!”, spune magistratul.

Judecătoarea menţionează şi demiterea de la şefia DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

„Şi pentru cei care se plâng că demiterea fostului procuror şef DNA a reprezentat "întemnițarea" acestei unităţi de parchet, le reamintesc ca totul a început sa reintre în normal după pronunțarea deciziei nr.51, parcă, de aceeaşi înfierată CCR şi prin care unui serviciu de informatii i s-a spus ca este timpul sa nu se mai joace de-a organul de urmărire penală”, mai spune Mădălina Afrăsinie.

 

(sursa: Mediafax)

×