x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Directorul Spitalului Județean Constanța a fost REȚINUT de procurorii DNA în urma unui flagrant!

Directorul Spitalului Județean Constanța a fost REȚINUT de procurorii DNA în urma unui flagrant!

18 Mai 2016   •   16:40
Directorul Spitalului Județean Constanța a fost REȚINUT de procurorii DNA în urma unui flagrant!

Directorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, dr. Dănuț Căpățînă a fost reținut, astăzi, de procurorii DNA, în urma unui flagrant, potrivit Reporter NTV

După acțiunea de prindere în flagrant, managerul SCJU Constanța a fost condus la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru audieri.

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir a declarat că în următoarea perioadă Consiliul de Administrație al spitalului se va întruni pentru stabilirea formei în care unitatea medicală va fi condusă.

"Nu pot să comentez ancheta în desfășurare a DNA care îl vizează pe Dănuț Căpățînă. Atât CJC, cât și Consiliul de Administrație al spitalului vor respecta legea dacă managerul va fi reținut și apoi arestat. În cazul în care aceste lucruri se vor întâmpla, se va convoca Consiliul de Administrație pentru a se stabili sub ce formă va fi condus spitalul în perioada următoare", a declarat Cristinel Dragomir.

Potrivit lui Dragomir, CJC are un contract cu firma de management care l-a numit pe Dănuț Căpățînă la conducerea spitalului. Contractul este încheiat în anul 2013 și urma să expire în decembrie 2016.

×