x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Monica Pop, după ce DNA a anunţat că e urmărită penal: Nu este niciun abuz în serviciu

Monica Pop, după ce DNA a anunţat că e urmărită penal: Nu este niciun abuz în serviciu

03 Apr 2017   •   17:19
Monica Pop, după ce DNA a anunţat că e urmărită penal: Nu este niciun abuz în serviciu

Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice, a declarat luni, pentru AGERPRES, că nu a săvârşit niciun abuz în serviciu, precizând că are şi o decizie de la Agenţia Naţională de Integritate conform căreia nu este incompatibilă. 

"Nu este niciun abuz în serviciu, de niciun fel. Am de la ANI hârtie că nu este nicio incompatibilitate, care este pusă la dosar (hârtia - n.r.). Toate reclamaţiile pornesc de la o asistentă care ne-a făcut vreo 500 de procese şi ei ştiu foarte bine. Primăria nu s-a constituit în niciun fel de parte civilă. Nimic. Nu este adevărat", a subliniat Monica Pop. 

Ea a menţionat că Primăria a avut mereu reprezentant în Consiliul de Administraţie al spitalului. "Totdeauna reprezentantul Primăriei a fost în Consiliul de Administraţie. Nu am luat hotărâri fără el. Nu este niciun fel de altă problemă. Nu am văzut încă dosarul, o să îl văd", a mai spus Monica Pop. 

Monica Pop, manager al Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti, este urmărită penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, fiind acuzată de abuz în serviciu şi conflict de interese, conform unui comunicat al DNA. AGERPRES

×