x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Omul lui Nichita a primit doi ani cu suspendare, după ce a colaborat cu DNA

Omul lui Nichita a primit doi ani cu suspendare, după ce a colaborat cu DNA

15 Ian 2016   •   17:36
Omul lui Nichita a primit doi ani cu suspendare, după ce a colaborat cu DNA
Sursa foto: Gheorghe Nichita

Judecătorii Tribunalului Iaşi au consfinţit, ieri, soarta unui alt inculpat din dosarul privind folosirea Poliţiei Locale de către primarul-suspendat Gheorghe Nichita.

Ei au admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei semnat de Mihai-Călin Curalariu şi procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), potrivit ziaruldeiasi.ro.


Acesta a fost, astfel, condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru permiterea unor persoane neuatorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicului.

Mihai Curalariu a fost acuzat de DNA că i-ar fi înmânat lui Eugen Chişcă listingul apelurilor telefonice al Adinei Samson, fosta amantă a lui Gheorghe Nichita. Pe lângă pedeapsa principală, Curalariu va trebui să presteze şi muncă în folosul comunităţii, chiar la Primărie.

La rândul său, Eugen Chişcă a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, de asemenea pentru doi ani de închisoare cu suspendare. Chişcă a dat mai multe declaraţii compromiţătoare pentru Nichita în timpul anchetelor derulate de DNA împotriva primarului-suspendat al Iaşului.

 

×