x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziţii, în Timiș și Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de persoane

Percheziţii, în Timiș și Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de persoane

10 Oct 2016   •   10:45
Percheziţii, în Timiș și Caraș-Severin, la persoane bănuite de trafic de persoane

În această dimineață, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Caraș-Severin efectuează 12 percheziții în județele Caraș-Severin și Timiș, la persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism.

La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin și procurorii D.I.I.C.O.T.  – B.T. Caraș-Severin efectuează 12 percheziții în județele Caraș-Severin ( Oravița și Moldova Nouă) și Timiș (Jimbolia).

În cursul anului 2016, din dispoziția procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin au efectuat activități în baza unei cereri de asistență juridică internațională, emisă într-o cauză instrumentată de autoritățile de aplicare a legii din Lyon, Franța.

Obiectul cauzei îl constituie un grup infracțional implicat în activități de trafic de persoane și proxenetism, care acționa pe teritoriul Franței.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat 13 persoane de pe raza județului Caraș-Severin, care ar fi racolat și traficat în Franța tinere din România, membrii grupării asigurând gestionarea activității infracționale, existând situații în care aceștia și-ar fi impus regulile prin violență.

Persoanele depistate vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, în vederea audierilor și dispunerii măsurilor legale care se impun.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

La activități participă și jandarmi.

 

×
Subiecte în articol: perchezitii diicot timiş caraş severin