x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții la primăria municipiului Slobozia

Percheziții la primăria municipiului Slobozia

02 Feb 2016   •   08:31
Percheziții la primăria municipiului Slobozia

Poliţiştii din Ialomiţa efectuează, marţi, zece percheziţii la Primăria Slobozia şi la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

"Persoanele vizate sunt bănuite că, în cursul anilor 2011 şi 2014, ar fi eliberat două autorizaţii de construire a unui imobil, clădirea urmând să beneficieze de un regim de înălţime D+P+2E+M, cea de-a doua autorizaţie fiind eliberată fără derularea procedurilor necesare de autorizare şi nefiind identificată până în prezent în arhiva instituţiei, deşi i s-ar fi alocat un număr de înregistrare electronic", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) remis AGERPRES.

Potrivit unor surse din Poliţie, sunt vizaţi primarul din Slobozia, viceprimarul, o secretară din cadrul Primăriei şi un inginer de urbanism.

Totodată, verificările sunt efectuate şi sub aspectul legalităţii modului în care au fost eliberate mai multe autorizaţii de construire pentru spaţii comerciale ridicate pe raza municipiului Slobozia.

Percheziţiile, efectuate în municipiul Slobozia şi localitatea Bucu, sunt legate de un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu.

×