x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Sute de pompieri vor fi audiaţi în dosarul imaginilor ascunse de la tragedie de la „Colectiv”

Sute de pompieri vor fi audiaţi în dosarul imaginilor ascunse de la tragedie de la „Colectiv”

10 Iun 2020   •   10:29
Sute de pompieri vor fi audiaţi în dosarul imaginilor ascunse de la tragedie de la „Colectiv”

Pompierii de la ISU care au intervenit în noaptea incendiului din clubul „Colectiv” vor fi audiaţi în dosarul de la Parchetul Militar. Dosarul a fost deschis după ce au apărut în presă înregistrări cu modul haotic în care au acţionat pompierii în primele minute de la sosirea la „Colectiv”.

 

Audierile vor avea loc la serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei, au precizat pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Se fac cercetări inclusiv pentru profanare de cadavre, după ce un militar ar fi înjurat un tânăr mort în incendiu.

De asemenea, procurorii militari fac cercetări şi pentru sustragere sau distrugere de probe, cu privire la faptul că filmarea cu primele momente ale intervenţiei au apărut abia după aproape patru ani.

Aproape 200 de pompieri de la ISU București vor merge în fața criminaliștilor și să explice ce s-a întâmplat în seara din 30 octombrie 2015, respectiv cu acele imagini de la intervenția lor.

Mediafax

×
Subiecte în articol: colectiv audieri pompieri