x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Marcus Rashford recunoaște în instanță că a depășit viteza pe autostradă

Marcus Rashford recunoaște în instanță că a depășit viteza pe autostradă

de Redacția Jurnalul    |    07 Iun 2024   •   23:45
Marcus Rashford recunoaște în instanță că a depășit viteza pe autostradă
Sursa foto: Hepta

Fotbalistul echipei Manchester United, Marcus Rashford, a recunoscut că a depășit viteza legală pe o autostradă, au confirmat oficialii tribunalului. Atacantul a fost prins depășind limita de viteză de 70 de mile pe oră în mașina sa Rolls-Royce pe M60, în Manchester, în decembrie 2023.

Viteza exactă cu care se deplasa Rashford nu a fost disponibilă în dosarul instanței. El s-ar putea confrunta cu o amendă consistentă sau cu o interdicție de a conduce la o audiere care se așteaptă să aibă loc pe 27 septembrie, relatează BBC Sport.

Rashford a ratat selecția pentru echipa Angliei la viitorul turneu Euro 2024 după un sezon dificil, în care a marcat de opt ori pentru United. La sfârșitul lunii mai, el a postat pe Twitter că va lua o pauză de pe rețelele de socializare „pentru câteva săptămâni... pentru a se odihni și a se reseta mental după un sezon dificil".

De asemenea, Rashford a fost implicat într-un accident de mașină după ce s-a întors la baza de antrenament a lui Manchester United din Carrington în septembrie, după un meci. După ce și-a ridicat propria mașină, el a fost implicat într-o coliziune cu un alt automobil.

El nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu au fost făcute arestări.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: marcus rashford man united viteza