x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Reacţia dură a lui Sebastian Ghiţă după ce a aflat că nu a existat filaj în cazul Condrea

Reacţia dură a lui Sebastian Ghiţă după ce a aflat că nu a existat filaj în cazul Condrea

23 Mai 2016   •   10:26
Reacţia dură a lui Sebastian Ghiţă după ce a aflat că nu a existat filaj în cazul Condrea

Deputatul Sebastian Ghiţă, membru în Comisia SRI din Parlament, a cerut vizionarea casetei cu filajul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Doar că potrivit declaraţiilor procurorului general al României, Augustin Lazăr, Condrea nu era filat în momentul în care a avut loc accidentul în care şi-a pierdut viaţa.

Ghiţă vorbeşte însă despre un filaj al SRI, pe mandat de siguranţă naţională, şi se arată revoltat de posibilitatea ca patronul Hexi Pharma să nu fi fost urmărit deloc.

"Acesta este în mod evident un caz real de 'siguranţă naţională'. Dacă în România mii de oameni sunt ascultaţi şi filaţi cu mandate de siguranţă naţională, atunci voi întreba la comisia SRI dacă pentru acest caz a existat vreun mandat. Dacă da, să ştim în ce a constat mandatul şi cum a fost pus în aplicare. Dacă nu... atunci să ne lămurim ce înseamnă siguranţă naţională. Dacă acest caz, unde faptele sunt aşa de grave şi vizează îmbolnăvirea a zeci de mii de oameni, nu e un caz de siguranţă naţională, nu ştiu ce să mai zic. (...) Dacă fugea din ţară acest Condrea? Nu trăiam iar un nou caz Haissam?", a declarat Sebastian Ghiţă, pentru stiripesurse.ro.

×