x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Şefii Complexului Energetic Oltenia, vizaţi de o ANCHETĂ PENALĂ

Şefii Complexului Energetic Oltenia, vizaţi de o ANCHETĂ PENALĂ

11 Mai 2016   •   15:55
Şefii Complexului Energetic Oltenia, vizaţi de o ANCHETĂ PENALĂ

Membrii Directoratului din cadrul Complexului Energetic Oltenia, în frunte cu Laurenţiu Ciobotărică, sunt vizaţi de o anchetă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în cazul plecării din companie a fostului director al Diviziei Energetice, Aurel Medinţu. Acesta a renunţat la postul de director, după ce şi-a negociat intens plecarea şi i s-a oferit tot ceea ce a cerut. În principal este vorba de salarii compensatorii consistente, scrie gorjexclusiv.ro.

A plecat pentru o sumă uriaşă

Aurel Medinţu a renunţat greu la postul de conducere, având în vedere că avea semnat un contract de mandat pe o anumită perioadă şi concedierea şefului Diviziei Energetice se putea lăsa cu procese care ar fi putut însemna plata unor despăgubiri şi chiar reîncadrarea de post. La începutul acestui an s-a vehiculat că suma care i-a fost virată în cont lui Aurel Medinţu a fost de 120.000 de lei, pentru ca acesta să fie „convins” să plece de bună voie din cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Fostul director nu a dorit să vorbească vreodată de cuantumul sumei primite, ci a confirmat faptul că a primit banii în cont şi că ar fi primit cât a cerut pentru a încheia, cu acordul părţilor, contractul de mandat cu CEO.

Citeşte mai mult AICI.

×
Subiecte în articol: complexul energetic oltenia