x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie ȘOC! Camelia Bogdan vrea 110 000 de euro de la Ministerul Justitiei pentru studii la Londra

ȘOC! Camelia Bogdan vrea 110 000 de euro de la Ministerul Justitiei pentru studii la Londra

de Dan Constantin    |    07 Oct 2016   •   11:45
ȘOC! Camelia Bogdan vrea 110 000 de euro de la Ministerul Justitiei pentru studii la Londra

Stagiul de specializare la Londra la care s-a propus Camelia Bogdan costă 110 000 de euro ! O vacanță de studii de lux care ar urma sa fie platită din bani publici, din fondurile Ministerului Justitiei. 

AMANUNTE despre acest subiect  au reieșit din sedinta de plen a CSM care a avut pe ordinea de zi din 6 octombrie cererea judecatoarei Bogdan Camelia pentru avizarea stagiului de specializare la Institutul de Studii Juridice Avansate de la Londra.

 Ministrul Justitiei a exprimat o opinie rezervata fata de cererea de la punctul 27 al ordinii de zi. A spus ca acest gen de specializari la care candidatii isi cauta singuri locurile , fara o procedura concurentială  trebuie analizate in ansamblul planurilor de pregatiri. Raluca Prună s-a arătat surprinsa de costul studiilor- 7 mii lire sterline pe lună, timp de 11 luni. Presedintele CSM A ADAUGAT CA LA EL APARE 10 000 DE EURO PE LUNĂ 

CITEȘTE ȘI: Camelia Bogdan o șterge englezește

Desi cererea judecatoarei este avizata de Curtea de Apel Bucuresti, s-a ridicat si problema lipsei indelungate de la instanta . Mircea Aron, presedintele CSM  subliniat ca ,,lucrarea este bine facută” și in surdină a avut opinia ca un vot rezonabil este ,,DA”.

În dezbaterea la punctul 27 nimeni nu a pomenit numele petentei- CAMELIA BOGDAN 

×
Subiecte în articol: camelia bogdan