x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Șoferul care a omorât un om și a rănit alte 5 persoane nu va face nicio zi de închisoare, a decis Instanța din Argeș

Șoferul care a omorât un om și a rănit alte 5 persoane nu va face nicio zi de închisoare, a decis Instanța din Argeș

06 Apr 2018   •   18:00
Șoferul care a omorât un om și a rănit alte 5 persoane nu va face nicio zi de închisoare, a decis Instanța din Argeș

Tânărul care anul trecut a provocat un accident la Leoni, în urma căruia o tânără a murit și alte 5 persoane au ajuns la spital, a fost condamnat definitiv la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare.

Magistrații Curții de Apel Pitești au decis să mențină sentința dată de Judecătoria Pitești și au dispus pedepsa de 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare în cazul tânărului care, în martie anul trecut, a ucis o persoană și a rănit alte cinci, în curtea unei fabrici din Bascov.

Sentința dată de magistrați este definitivă.

Potrivit portalului instanțelor, magistrații Secției penale și pentru cauze cu minori și de familie din cadrul Curții de Apel Pitești au respins ca nefondat apelul declarat de părinții tinerei ucise împotriva sentinței penale pronunțate de Judecătoria Pitești.

Astfel, Andrei Carmelea este condamnat la pedeapsa de 2 ani și 8 luni de închisoare pentru ucidere din culpă, cu suspendare, așa cum stabilise inițial, în noiembrie anul trecut, Judecătoria Pitești.

Totodată, tânărul nu va putea conduce timp de trei ani.

În martie anul trecut, o mașină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri și cablaje Leoni din Bascov a intrat într-un grup de angajați care se aflau în pauză de masă, într-un spațiu special amenajat, iar o femeie de cetățenie sârbă a murit pe loc.

Sursa: reporterntv.ro

×
Subiecte în articol: Leoni Piteşti