x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tâlhărie de 10.000 de euro la Pitești, cu un pakistanez pe post de victimă

Tâlhărie de 10.000 de euro la Pitești, cu un pakistanez pe post de victimă

de Redacția Jurnalul    |    07 Mai 2023   •   14:40
Tâlhărie de 10.000 de euro la Pitești, cu un pakistanez pe post de victimă

Un bărbat de 27 de ani din București, alături de două femei, este bănuit că a tâlhărit un cetățean pakistanez. Cei trei i-ar fi furat o borsetă cu 10.000 de euro, într-un apartament din Pitești.

Polițiștii din Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind o tâlhărie calificată, și au identificat și reținut un bărbat de 27 de ani.

Din cercetări a reieșit că, în seara zilei de 22 ianuarie a.c., bărbatul, împreună cu o tânără de 21 de ani și o fată de 17 ani, toți din București, în baza unei înțelegeri prealabile, ar fi deposedat prin acte de violență un bărbat de 33 de ani, cetățean pakistanez, de o borsetă ce conținea suma de 10.000 de euro, banii furați fiind ulterior împărțiți între cei trei.

Vineri, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

Anterior, tânăra de 21 de ani fusese reținută pentru 24 de ore, după care s-a dispus cercetarea acesteia sub control judiciar.

De asemenea, și fata de 17 ani a primit control judiciar pentru 60 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: talharie piteşti