x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tăriceanu, reclamat la DNA! Președintele Senatului a sărit coada de la Direcția de permise auto

Tăriceanu, reclamat la DNA! Președintele Senatului a sărit coada de la Direcția de permise auto

de Antena 3    |    14 Aug 2016   •   11:24
Tăriceanu, reclamat la DNA! Președintele Senatului a sărit coada de la Direcția de permise auto

Joi dimineață, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost filmat de presă în timp ce ieșea pe ușa interioară de la Direcția de permise auto și nu a vrut să răspundă la nicio întrebare de la jurnalistul care a înregistrat momentul.

Astfel, pentru că nu a stat la coadă pentru reînnoirea permisului auto, ci a intrat pe ușa din spate, fentând coada care era afară, Tăriceanu s-a ales cu un nou denunț la Direcția Națională Anticorupție (DNA)

Reclamația la DNA a fost depusă de un avocat, fost membru PMP, iar acum președintele ALDE riscă un nou dosar penal.

La Direcția de permise auto sunt cozi de sute de oameni de obicei, iar în această perioadă a vacanțelor, când personalul este redus, aglomerația este și mai mare. Nici până acum, șeful Senatului nu a oferit o explicație după ce a fost filmat fentând coada de afară.

”Nu sunt sigură că este singurul denunț formulat pe această problemă.Cred că sunt mai multe denunțuri formulate. Eu nu am fost acolo, am văzut imaginile pe News.ro, tocmai de aceea am depus, și nu plângere”, a spus Elenina Nicuț, avocat și fost membru PMP, duminică, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Avocatul îl acuză pe Tăriceanu de folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii unui folos necuvenit.

Femeia a spus că nu a făcut această plângere în calitate de om politic, susținând că nu mai are nicio treabă cu PMP din martie 2014.

Iar aceasta nu este singură problemă a președintelui Senatului cu DNA... Citeste continuarea, pe antena3.ro

×