x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un tânăr care a vrut să retragă bani dintr-o bancă cu o procură falsă, arestat preventiv

Un tânăr care a vrut să retragă bani dintr-o bancă cu o procură falsă, arestat preventiv

25 Ian 2019   •   13:56
Un tânăr care a vrut să retragă bani dintr-o bancă cu o procură falsă, arestat preventiv

Un tânăr de 25 de ani a fost arestat preventiv, după ce a fost prins în flagrant delict, marţi, de poliţişti, când încerca să retragă 2.400 de euro din contul unei femei în baza unei procuri falsificate, a informat vineri IGPR.

Tânărul a fost denunţat, luni, la Secţia 11 de Poliţie din Capitală de reprezentantul unităţii bancare, după ce acesta a avut suspiciuni cu privire la documentul prezentat, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Angajatul băncii i-a spus tânărului să revină marţi, pentru că retragerea sumei de bani necesită programare pentru o dată ulterioară.

Data a fost stabilită de comun cu poliţiştii Secţiei 11.

A fost contactată şi clienta de la care tânărul a încercat să retragă banii iar aceasta le-a spus poliţiştilor că nu a întocmit nicio procură pentru efectuarea de tranzacţii financiare asupra conturilor personale.

Când a revenit la bancă, bărbatul a fost interceptat de poliţişti şi a fost condus la audieri.

Tânărul venise să retragă banii cu un autoturism, deşi avea suspendat dreptul de a conduce. Totodată, în maşina sa a fost depistată o persoană, cu care nu trebuia să intre în contact, întrucât se afla sub control judiciar.

Potrivit IGPR, bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, uz de fals şi conducerea unui vehicul având acest drept suspendat, cercetările poliţiştilor fiind supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3. AGERPRES

×