x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Victor Becali nu s-a reeducat după gratii și mai are de așteptat până la eliberare

Victor Becali nu s-a reeducat după gratii și mai are de așteptat până la eliberare

17 Noi 2016   •   12:36
Victor Becali nu s-a reeducat după gratii și mai are de așteptat până la eliberare

Aceasta este concluzia magistraților care au respins cererea fostului impresar de a ieși mai repede din închisoare. Victor Becali chiar a fost sancționat după gratii, notează judecătorii în motivare.

Magistrații au concluzionat că Victor Becali trebuie să mai aștepte până să fie eliberat pentru bună purtare, tocmai pentru că a fost sancționat în perioada în care a stat după gratii. Deși a avut parte și de 19 recompense, sancțiunea respectivă i-a făcut pe judecători să considere că deținutul nu s-a reeducat în totalitate, scrie romaniatv.net

În motivarea lor judecătorii au considerat că Victor Becali a stat o perioadă prea scurtă în spatele gratiilor, din condamnarea de patru ani și opt luni de închisoare, primită în martie 2014, în Dosarul Transferurilor.

În total, în această perioadă, prin muncă Victor Becali a câștigat 185 de zile, însă acestea nu au fost suficiente pentru a fi eliberat. O decizie definitivă a judecătorilor în privința eliberării condiționate a lui Victor Becali va fi luată săptămâna viitoare. De subliniat însă că nici măcar Comisia de la Penitenciarul Poarta Albă nu a fost de acord cu eliberarea lui Victor Becali.

×