x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Vlad Cosma: „ Nu îmi e frică! Pot să fac dovada cum a fost măsluit dosarul Tony Blair”

Vlad Cosma: „ Nu îmi e frică! Pot să fac dovada cum a fost măsluit dosarul Tony Blair”

13 Feb 2018   •   07:21
Vlad Cosma: „ Nu îmi e frică! Pot să fac dovada cum a fost măsluit dosarul Tony Blair”

Fostul deputat Vlad Cosma a făcut, luni seara, la Antena 3, noi dezvăluiri. Potrivit spuselor sale, șeful DNA Ploiești, Lucian Onea, ar fi regizat dosarul „Tony Blair”.

 

„Onea s-a dat de gol pentru că nu știe ce înregistrări mai sunt și nu știe cum să se apere. A fost în fața judecătorilor în care a spus că acele tabele și acele înscrisuri olografe au venit prin poștă. Azi, el spune că i le-am dat eu personal. Corect, i le-am dat după ce m-a pus să modific data. El s-a dat de gol și a confirmat înregistrarea mea. Onea mă cheamă săptămânal la DNA Ploiești. Au vrut să mă determine să refacă o declarație într-un dosar important, e dosarul Tony Blair. Pot să fac dovada cum a fost măsluit acest dosar la DNA Ploiești. (...) Le-am spus că nu mai sunt de acord și, de atunci, mă cheamă în fiecare săptămână. O să mă prezint de fiecare dată. Nu îmi e frică. Orice mi se va întâmpla, aceste lucruri vor ieși la iveală”, a declarat Vlad Cosma, luni seară, la Antena 3.

Mai mult, fostul deputat PSD susține că procurorul DNA Ploieşti Onea i-ar fi cerut să modifice documente, probe care ar fi fost folosite ulterior în dosarul lui Sebastian Ghiţă.

Aceste probe false au fost folosite cu rea-credinţă pentru a induce în eroare judecătorii de la Tribunalul Prahova când a fost cerut mandat de arestare pentru Sebastian Ghiţă, a arătat el.

„Tabelul e realizat cu niște persoane fictive. Sunt oameni extrași din cartea de telefon. Oamenii din aceste tabele sunt presupuși oameni care au primit mită electorală de la Ghiță prin interpuși să voteze cu Ponta”, a spus Vlad Cosma, luni seară, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: vlad cosma dezvaluiri dna ploiesti dosare