x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Voiculescu, la ieșirea de la DNA: Relaxat am fost dintotdeauna

Voiculescu, la ieșirea de la DNA: Relaxat am fost dintotdeauna

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   12:30
Voiculescu, la ieșirea de la DNA: Relaxat am fost dintotdeauna
Sursa foto: Antena 3 CNN

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a spus, vineri, la ieșirea din sediul DNA, că vrea să se afle adevărul, care îi este favorabil: „Relaxat am fost dintotdeauna”.

„Nu știu dacă pot să vorbesc despre ordonanță, dar nu diferă de referat, cel care este public. Relaxat am fost dintotdeauna”, spune Vlad Voiculescu la ieșirea de la audierile DNA.

El a reluat teza potrivit căreia responsabilitatea achiziționării dozelor de vaccin aparține fostului premier Florin Cîțu, dar nu lua decizii fără consultarea cu președintele Klaus Iohannis.

„Eu aș vrea să se afle adevărul. Adevărul este cel pe care l-am spus - deciziile erau la premier, premierul se consulta cu președintele, mai des, mai rar, personal, la telefon... Asta ar trebui să declare dânșii... Adevărul îmi este favorabil”, mai spune fostul ministru al Sănătății.

Voiculescu a stat circa o oră și jumătate în sediul DNA.

Florin Cîțu și foștii miniștri ai Sănătății, Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă, apar în dosarul DNA privitor la achiziția de vaccinuri anti-COVID în perioada pandemiei. Cercetările vizează infracțiunile de abuz în serviciu și complicitate la abuz în serviciu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: voiculescu DNA