x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 19 cadre medicale, infectate cu Covid la Spitalul Județean din Tg.Mureș

19 cadre medicale, infectate cu Covid la Spitalul Județean din Tg.Mureș

13 Oct 2020   •   12:02
19 cadre medicale, infectate cu Covid la Spitalul Județean din Tg.Mureș

19 cadre medicale s-au infectat cu virusul SARS CoV-2 la Spitalul Clinic Județean de Urgență Tg.Mureș. De asemenea, doi bebeluși și două mame au aflat că au Covid în urma testelor făcute. Activitatea unității medicale este afectată.

Potrivit reprezentanților spitalului din Tg.Mureș, testele au arătat că sunt infectate 19 cadre medicale, doi bebeluși și două mame. Secția de Obstetrică-Ginecologie și Neonatologie și-a restrâns activitatea din cauza situației, dar unitatea primește în continuare cazurile urgente. Potrivit medicilor, nașterea normală nu este considerată o urgență, ci un act fiziologic, iar mamele sunt trimise la alte spitale din oraș.

Reprezentanții Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş au anunțat luni că sistează toate internările din cauza evoluției epidemiei de Covid 19. În interior nu mai sunt primite decât cazurile grave, scrie Mediafax

Pacienții care se prezintă pentru urgențe sunt triați într-un cort din curtea spitalului de către un medic din UPU, conform procedurii de triaj, iar accesul în unitatea medicală se face doar pe poarta de urgență.

De asemenea, este interzis accesul tuturor vizitatorilor în spital.

 

×
Subiecte în articol: COVID spital bebeluşi