x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 3 bărbați prinși la braconat și-au aruncat arma de frică

3 bărbați prinși la braconat și-au aruncat arma de frică

14 Sep 2017   •   15:39
3 bărbați prinși la braconat și-au aruncat arma de frică

Trei persoane bănuite de braconaj au fost depistate de poliţişti în timpul unei acţiuni pentru protejarea fondului cinegetic, acestora fiindu-le întocmite dosare penale, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman. 

"În timp ce desfăşurau o acţiune pentru protejarea fondului cinegetic şi prevenirea braconajului, poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au observat un autoturism care se deplasa în apropierea pădurii Blejeşti, luminând cu o lampă tip proiector pentru căutarea vânatului. Poliţiştii au pornit în urmărirea vehiculului, iar pe parcursul urmăririi, din autoturism a fost aruncată pe geam o armă. Autoturismul a fost oprit, iar în interiorul acestuia au fost identificate trei persoane cu vârste de 22, 30 şi 34 de ani, toate din Teleorman", se arată în comunicatul de presă emis joi de IPJ Teleorman. 

Totodată, în interiorul vehiculului poliţiştii au găsit două cartuşe letale de vânătoare, calibrul 12, aferente armei, o lanternă şi un telefon mobil. 

Din cercetări a reieşit că arma aruncată din autoturism era deţinută ilegal, aceasta făcând parte din categoria armelor letale, cu două ţevi, având destinaţia de vânătoare. 

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic, bunurile descoperite fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. AGERPRES

×