x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A patra zi de căutare a celor patru persoane dispărute în Periam Port

A patra zi de căutare a celor patru persoane dispărute în Periam Port

de Redacția Jurnalul    |    04 Mai 2023   •   10:30
A patra zi de căutare a celor patru persoane dispărute în Periam Port

Pompierii și scafandrii intervin, joi, pentru a patra zi consecutiv pentru a căuta cele patru persoane dispărute în râul Mureș, după ce barca s-a răsturnat, în Periam Port.

Potrivit ISU Timiș, în cea de-a patra zi de căutări cu efective mărite în Periam Port intervin 25 de pompieri timișeni și arădeni, împreună cu 5 scafandri.

Intervenția se face cu două autospeciale de serviciu, opt autospeciale de primă intervenție și comandă; 11 bărci și o ambulanță SAJ.

Sunt căutați un bărbat de 29 de ani, din Arad, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, și doi copii din Nădlac.

Potrivit polițiștilor din Arad, duminică seara, un bărbat de 33 de ani, din Semlac, s-a deplasat de pe malul stâng al râului Mureș spre malul drept, cu o barcă din lemn.

În barcă erau 11 persoane, cinci adulți și șase copii. La aproximativ trei metri de mal barca s-a scufundat, au stabilit anchetatorii.

În urma incidentului, a murit un copil de aproape patru ani, din Semlac.

Bărbatul care conducea barca nu avea certificat de conducător al ambarcațiunii, iar ambarcațiunea nu este înmatriculată. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o alcoolemie de 0,31 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Cercetările se fac într-un dosar penal de ucidere din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: periam port persoane disparute