x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Abuzuri fizice și sexuale la una dintre cele mai cunoscute școli de dans din Constanța

Abuzuri fizice și sexuale la una dintre cele mai cunoscute școli de dans din Constanța

13 Noi 2019   •   12:01
Abuzuri fizice și sexuale la una dintre cele mai cunoscute școli de dans din Constanța
Sursa foto: Sursă foto: Instagram

Una dintre cele mai cunoscute școli de dans din Constanța, Total Dance Center, a fost transformată într-un centru de abuzuri fizice și sexuale, potrivit unei anchete realizate de jurnalistul independent Matei Bărbulescu, pentru Libertatea.

Documentarea jurnalistului a scos la iveală mai multe agresiuni și abuzuri sexuale la care au fost supuse cel puțin nouă foste eleve ale școlii de dans de către fondatorul, profesorul și coregraful Gigi Marian Osoloș .

“Ne spunea că ar fi benefic pentru noi ca prima persoană cu care ne începem viața sexuală să fie o persoană mai în vârstă, pentru că el știe să se comporte cu o femeie. Și, în același timp, ne spunea că este cel mai bun prieten al nostru și pentru tot ce ne învață, lui i se cuvine mai mult decât oricărui alt bărbat”, povestește Iris*, fostă elevă a școlii.

Gigi Marian Osoloș, în vârstă de 60 de ani, se folosește de pozitiția de putere pe care o deține și de inocența elevelor pentru a le manipula și a le abuza fizic și sexual, mai notează Libertatea.

În septembrie 2017, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) a făcut percheziții în casele lui Gigi Marian Osoloș și la sala de dans Total Dance Center, urmând să-i impună un control judiciar și să fie cercetat în libertate.


*numele fetei a fost schimbat pentru a i se proteja identitatea

 

 

×