x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Vrancea: Un autocar cu 44 de pasageri a ieșit de pe șosea

Accident în Vrancea: Un autocar cu 44 de pasageri a ieșit de pe șosea

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2023   •   08:28
Accident în Vrancea: Un autocar cu 44 de pasageri a ieșit de pe șosea
Sursa foto: Hepta

Un autocar cu 44 de pasageri a fost implicat într-un accident produs în noaptea de marți spre miercuri pe o șosea din județul Vrancea. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pasagerii au fost luați de alt autocar.

Potrivit ISU Vrancea, autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție după ce prin 112 s-a anunțat că un autocar, în care se aflau 44 de pasageri, a ieșit în afara părții carosabile. Mașina se îndrepta către Republica Moldova și circula pe sensul de mers înspre Adjud. Accidentul a avut loc pe DN 2/ E 85, în localitatea Pufești.

În urma evenimentului, două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital. Alte șase persoane au suferit atac de panică.

Pasagerii care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale au refuzat serviciile de cazare oferite de autoritățile vrâncene. Ulterior, ei au fost preluați de un alt autocar.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, patru ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un microbuz transport persoane și o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul ISU Vrancea, precum și trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Județean Vrancea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident vrancea