x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit pe DN 11

Accident cumplit pe DN 11

27 Ian 2022   •   09:15
Accident cumplit pe DN 11

Cinci persoane au fost rănite joi dimineața într-un accident produs pe DN 11, în județul Bacău. Traficul în zonă este restricționat.

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că circulația rutieră a fost reluată pe DN 11, în zona localității Ferăstrău-Oituz, județul Bacău, unde s-a produs un accident rutier, între un autocamion și autoutilitară. În urma impactului au rezultat în final 5 victime, cu diferite leziuni.

Stire initiala Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 11, în zona localității Ferăstrău-Oituz din județul Bacău, potrivit Mediafax

În accident au fost implicate un camion și autoutilitară.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, maiorul Andrei Grecu, a declarat că una dintre victime era inconştientă la sosirea forţelor de intervenţie.

"În accident au fost implicate 6 persoane. Au rezultat 5 victime, din care una inconştientă. La sosirea echipajelor, 2 persoane se aflau blocate în dubiţă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Cele 5 victime au fost preluate de echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean pentru a fi transportate la spital.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident