x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit pe DN 6 în județul Caraș-Severin: O persoană a murit și una a fost grav rănită după impactul dintre un TIR și un autoturism

Accident cumplit pe DN 6 în județul Caraș-Severin: O persoană a murit și una a fost grav rănită după impactul dintre un TIR și un autoturism

18 Noi 2022   •   14:10
Accident cumplit pe DN 6 în județul Caraș-Severin: O persoană a murit și una a fost grav rănită după impactul dintre un TIR și un autoturism
Sursa foto: IPJ Caraș-Severin

O persoană a murit și una a fost grav rănită în urma unui accident care a avut loc vineri pe DN 6 în județul Caraș-Severin.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN 6, la kilometrul 413+300 de metri, în zona localității Domașnea, jud. Caraș-Severin.

În accident au fost un autoturism și un TIR, care au intrat în coliziune frontală.

În urma impactului au rezultat două victime din autoturism, dintre care una a decedat, iar cealaltă a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital.

”În timp ce un conducător auto conducea un autoturism în direcția Băile-Herculane- Caransebeș, pe DN 6, la km 413+300 m, în afara localității Domașnea, în condiții de carosabil umed, curbă deosebit de periculoasă la dreapta și drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând cu autoturismul pe contrasens, unde a intrat frontal într-un ansamblul de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei dreapta față și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu Ambulanța la spital. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi  alcoolice. Traficul rutier în zonă este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se dirijat pe un sens.

În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată, dar este conștientă”, potrivit IPJ Caraș-Severin.

Circulația în zonă se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.

(sursa: Mediafax)

×