x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav cu şase răniţi pe DN 17C, în oraşul Năsăud

Accident grav cu şase răniţi pe DN 17C, în oraşul Năsăud

10 Sep 2015   •   09:15
Accident grav cu şase răniţi pe DN 17C, în oraşul Năsăud

Şase persoane au ajuns joi dimineaţa la spital, patru dintre ele în stare gravă, în urma unui accident rutier produs din vina unui tânăr de 19 ani, pe DN 17C, în oraşul Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Virginia Pîrlea, a declarat pentru AGERPRES că tânărul de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Năsăud, a pătruns pe contrasens şi a colizionat frontal o maşină în care se aflau patru persoane - trei bărbaţi şi o femeie.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite grav, şi anume cei doi şoferi şi câte un pasager din ambele autoturisme, iar alte două persoane, o femeie şi un bărbat, au suferit răni uşoare.

La faţa locului au intervenit două echipaje de descarcerare şi cel de terapie intensivă mobilă ale SMURD, dar şi trei echipaje ale Ambulanţei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, unul dintre pacienţi a fost găsit de echipajul unei Ambulanţe care trecea prin zonă pe carosabil, în stop cardio-respirator, după ce fusese proiectat prin parbriz, în timp ce şoferii, în vârstă de 19, respectiv 39 ani, erau prinşi între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Cinci dintre răniţi au fost duşi la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa, doi dintre ei având nevoie să fie intubaţi. Răniţii au suferit multiple leziuni şi traumatisme.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, pe numele tânărului de 19 ani, urmând să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Agerpres 

×
Subiecte în articol: accident