x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Maşină lovită de tren pe DN 17D. Traficul rutier şi cel feroviar, blocate

Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Maşină lovită de tren pe DN 17D. Traficul rutier şi cel feroviar, blocate

18 Iul 2018   •   23:17
Accident grav în Bistriţa-Năsăud: Maşină lovită de tren pe DN 17D. Traficul rutier şi cel feroviar, blocate
Sursa foto: bistriteanul.ro

Un accident feroviar s-a produs, miercuri seara, în jurul orei 22,00, pe DN 17D, în localitatea bistriţeană Feldru, în urma căruia patru persoane au fost rănite, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb, a precizat că atât traficul rutier, cât şi cel feroviar sunt blocate în urma accidentului.

Din primele date furnizate de ISU, în accident au fost implicate iniţial două maşini, una dintre acestea ajungând pe calea ferată, unde a fost lovită de locomotiva trenului de persoane InterRegio Iaşi-Timişoara.

Din accident au rezultat patru persoane rănite, dintre care două au fost preluate de echipajele de salvare, conştiente, iar alte două sunt încarcerate.

Conform IPJ BN, din primele verificări rezultă faptul că pe DN 17 D, în localitatea Feldru, un autoturism, care circula pe direcția spre Năsăud, ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, proiectându-l în afara părții carosabile, pe calea ferată, unde a fost lovit de trenul nr 1765 Iași-Timișoara. Din accident a rezultat rănirea a 4 persoane, două din autoturismul lovit de tren și două din celălalt, scrie Bistriteanul.ro.

Victimele au fost extrase din autoturisme și predate echipajelor medicale. Două sunt conștiente, una semiconștientă și una inconștientă. E vorba de o femeie și trei bărbați.


La faţa locului au fost trimise două echipaje de descarcerare, două echipaje de prim ajutor ale SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă, precum şi o ambulanţă. AGERPRES

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: accident