x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Cluj. O mașină a lovit o țeavă de gaze. Ce s-a intamplat cu șoferul autovehiculului

Accident GRAV în Cluj. O mașină a lovit o țeavă de gaze. Ce s-a intamplat cu șoferul autovehiculului

11 Apr 2022   •   15:41
Accident GRAV în Cluj. O mașină a lovit o țeavă de gaze. Ce s-a intamplat cu șoferul autovehiculului
Sursa foto: Hepta

Traficul este restricționat pe un drum național din județul Cluj, după ce o mașină a lovit o țeavă de gaze. Șoferul este grav rănit, iar în zonă sunt scurgeri de gaze, au anunțat autoritățile. Ulterior, a fost declarat decesul bărbatului.

„Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat pe direcția Gherla spre Cluj-Napoca, ajuns la km 26+520, ar fi părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu gardul unui imobil din proximitatea drumului. Din nefericire, în urma impactului, medicii au constatat decesul conducătorului auto”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că accidentul a avut loc luni, pe DN 1C Cluj-Napoca – Dej.

Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina a lovit gardul unui imobil și a acroșat o țeavă de gaze. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat.

În zonă sunt scurgeri de gaze. Ca urmare, traficul a fost restricționat și se circulă alternativ, pe un fir.

×
Subiecte în articol: accident cluj