x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident Grav în Cluj. Un microbuz școlar s-a ciocnit de un autoturism

Accident Grav în Cluj. Un microbuz școlar s-a ciocnit de un autoturism

11 Feb 2022   •   08:55
Accident Grav în Cluj. Un microbuz școlar s-a ciocnit de un autoturism
Sursa foto: Captura Video

Un microbuz școlar s-a ciocnit de un autoturism între localitățile Nireș și Unguraș din judeţul Cluj. Accidentul s-a produs în această dimineață în jurul orei 07.00. În microbuz se aflau 12 copii. Un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit cu o autospecială și un echipaj SMURD în urma unui accident rutier produs între localitățile Nireș și Unguraș.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.00, fiind alertat concomitent și un echipaj SAJ. La fața locului salvatorii au găsit un microbuz pentru transport scolar și un autoturism avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea.

Au fost consultați doi copii și doi adulți, de către echipajele de asistență medicală, dintre care un adult și doi copii au fost transportați la spital pentru investigații de specialitate. La prima evaluare aceștia prezentau doar afecțiuni ușoare", a transmis ISU Cluj într-un comunicat de presă. 

 

Accident microbuz școlar

Sursa Ziua de Cluj

×
Subiecte în articol: accident