x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Vaslui. Doi morți și șase răniți. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție

Accident GRAV în Vaslui. Doi morți și șase răniți. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție

03 Mar 2020   •   17:43
Accident GRAV în Vaslui. Doi morți și șase răniți. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție
Sursa foto: vremeanoua.ro

UPDATE: ISU Vaslui anunță că în urma accidentului de pe DN 2F, localitatea Pușcași, două persoane au murit și alte șase au fost rănite. „Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora", potrivit lui Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Printre persoanele rănite se află și un copil de 14 ani.

UPDATE "Circulația rutieră este oprită pe DN 2F Vaslui – Bacău, în apropierea comunei Pușcași, județul Vaslui, după ce a avut loc o coliziune între trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat,  altei persoane i se  efectuează manevre de resuscitare la fața locului, iar alte șase persoane au suferit leziuni, fiind transportate la spital pentru investigații medicale. S-a activat planul roșu de intervenție. Se estimează ca traficul să fie reluat, în condiții normale, în 45 de minute", informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

UPDATE: una dintre persoanele pentru care s-a declanşat resuscitarea a murit. O a doua persoană este resuscitată. Restul victimelor au fost transportate la spital.

Stire initiala Șapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre trei mașini, pe DN 2F, în localitatea Pușcași, județul Vaslui. Două dintre victime sunt în stop cardio-respirator. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui.

Potrivit primelor informații, o femeie a decedat pe loc, iar un bărbat este resucitat la fața locului. Celelalte  victime vor fi transportate în cel mai scurt timp la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. 

Potrivit ISU Vaslui, detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale pentru un accident rutier pe DN 2F, în localitatea Pușcași, în urma unui accident rutier în care sunt implicate trei mașini.

Șapte persoane sunt rănite, dintre care două sunt în stare gravă.

„În accident sunt implicate două autoturisme și există șapte victime, dintre care două se afla în stop cardio-respirator”, anunță ISU Vaslui.

Sursa: Mediafax

 

 

×
Subiecte în articol: accident