x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav la intrare în Giurgiu. O femeie a decedat

Accident grav la intrare în Giurgiu. O femeie a decedat

11 Mar 2017   •   14:35
Accident grav la intrare în Giurgiu. O femeie a decedat

UPDATE: Femeia care se afla în stop cardio-respirator, în urma accidentului rutier produs sâmbătă pe DN5, la intrarea în municipiul Giurgiu, a decedat la spital. 

Un bărbat şi două femei, una dintre acestea în stop cardio-respirator, şi doi copii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, pe DN 5, la intrarea în municipiul Giurgiu. 

"O autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Giurgiu al ISU şi un echipaj al SAJ s-au deplasat în urmă cu câteva minute pe DN 5 Giurgiu- Bucureşti, la intrarea în municipiul Giurgiu, după ce un autoturism Dacia şi unul Renault au intrat în coliziune. În autoturismul Dacia au fost găsiţi un bărbat şi o femeie. Femeia, pasager în autoturism, era încarcerată şi nu prezentă semne vitale fiind în stop cardio-respirator. Echipajul SAJ sosit la faţa locului a încercat resuscitarea acesteia şi atât femeia cât şi bărbatul au fost transportaţi la spital. Totodată, în autoturismul Renault au fost găsite patru persoane, doi adulţi soţ şi soţie şi doi copii. Unul dintre copii, băieţelul în vârstă de trei ani, a fost transportat la spital însoţit de mama sa, iar fetiţa este examinată de echipajul SAJ urmând a fi transportată, de asemenea la spital. Şoferul Renault-ului tatăl celor doi copii este cooperant", a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ. 

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului şi cercetează cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul, adaugă sursa citată.

×
Subiecte în articol: accident grav giurgiu accident rutier