x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav la Suceava ! Trei tineri au ieșit din mașină înainte ca aceasta să ia foc

Accident grav la Suceava ! Trei tineri au ieșit din mașină înainte ca aceasta să ia foc

02 Oct 2019   •   11:28
Accident grav la Suceava ! Trei tineri au ieșit din mașină înainte ca aceasta să ia foc
Sursa foto: buhusi.net

Trei tineri din Suceava au scăpat ca prin minune dintr-un grav accident de circulație care a avut loc aseară. Șoferul autoturismului, marca Jaguar, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard de beton. Imediat după ce tinerii au ieșit din vehicul, acesta a luat foc. Incendiul a fost stins de pompieri cu ajutorul unei autospeciale.

“Toţi cei trei pasageri s-au autoevacuat, au fost preluaţi de echipajele de ambulanţă şi transportaţi la spital. Era pericol iminent ca stâlpul să cadă pe carosabil”, au explicat reprezentanţii ISU Suceava.

Maşina era condusă de Gabriel Neamţu, 23 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. I s-au recoltat şi mostre biologice de sânge. Un alt pasager al autovehiculului, în vârstă de 18 ani, a fost internat la secţia Chirurgie a Spitalului Judeţean, cu traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală şi fractură la gamba stângă. 

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi din cadrul E.ON, Primăria Suceava, SC Loial, care vor efectua lucrări pentru înlocuirea stâlpului de iluminat public. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

obiectivdesuceava

×
Subiecte în articol: accident