x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV pe DN 1. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Traficul rutier a fost reluat

Accident GRAV pe DN 1. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Traficul rutier a fost reluat

08 Mai 2019   •   08:01
Accident GRAV pe DN 1. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite. Traficul rutier a fost reluat

UPDATE Circulaţia rutieră a fost reluată total, miercuri dimineaţa, pe DN 1, în judeţul Bihor, unde a avut loc un accident rutier soldat cu patru persoane rănite şi una moartă, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe DN 1, între localităţile Borod şi Topa de Criş, judeţul Bihor, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului au rezultat în final cinci victime, cu multiple leziuni, dintre care una a murit.

Cauza producerii accidentului a fost depăşirea neregulamentară, mai precizează sursa citată.

"Accidentul rutier a fost sesizat la ora 5,54, prin numărul unic 112, apelantul sesizând că sunt şase persoane implicate aflate în trei autovehicule, două autoturisme şi un autocamion, moment în care ISU Crişana a mobilizat la faţa locului trei echipaje de pompieri militari. Din cadrul staţiei Aleşd s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2 (paramedici) şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca.

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au acordat primul ajutor celor cinci persoane rănite în accident. În urma accidentului, un bărbat, care se afla în stop cardiorespirator când au ajuns salvatorii, a murit. Trei victime se află în cod verde medical, având răni uşoare, iar una în cod galben medical, cu traumatisme şi contuzii. Acestea au fost transportate la spital pentru investigaţii şi tratamente.

"Dintre persoanele rănite, una, un bărbat, se afla în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire fără rezultat. Persoana a decedat", a precizat reprezentanta ISU Crişana.

Comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a confirmat că în accident au fost implicate două maşini şi un autotren (TIR).

"Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier a fost reluat", a declarat Alina Dinu.

 

Traficul rutier este blocat, miercuri dimineaţa, pe DN1, în judeţul Bihor, în urma unui accident în care trei persoane au fost rănite grav, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe DN1, între localităţile Borod şi Topa de Criş, judeţul Bihor, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

"În urma evenimentului, trei persoane au fost rănite grav. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Se fac cercetări pentru a se stabili cauza şi toate împrejurările producerii evenimentului", se arată într-un comunicat al Infotrafic. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident