x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav cu victime multiple, în județul Cluj, între un microbuz și un autoturism. Traficul este oprit pe DN1, pe ambele sensuri!

Accident grav cu victime multiple, în județul Cluj, între un microbuz și un autoturism. Traficul este oprit pe DN1, pe ambele sensuri!

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2024   •   09:54
Accident grav cu victime multiple, în județul Cluj, între un microbuz și un autoturism. Traficul este oprit pe DN1, pe ambele sensuri!

Un microbuz și un autoturism au fost implicate duminică într-un accident pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj. Două persoane au rămas încarcerate, iar patru copii sunt evaluați medical la fața locului.

UPDATE: ISU a anunțat că pompierii au descarcerat și extras din autoturismul și microbuzul avariat doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări, ambii sunt în stare stabilă.

De asemenea, o femeie de aproximativ 30 de ani și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, toți erau în stare stabilă.

Știre inițială:

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 1, în zona localității Brăișoru, județul Cluj.

În accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport persoane, cu 5 ocupanți.

Conform ISU Cluj, la fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ. Totodată, la locul accidentului a fost alocat și elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou.

În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate.

Pompierii acționează pentru descarcerarea și extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulți.

Alți patru minori sunt consultați la fața locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări, aceștia sunt în stare stabilă.

Intervenția este în desfășurare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident cluj