x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Vaslui: Mașină cu patru persoane la bord, răsturnată după ce a evitat un pieton

Accident în Vaslui: Mașină cu patru persoane la bord, răsturnată după ce a evitat un pieton

17 Aug 2022   •   08:55
Accident în Vaslui: Mașină cu patru persoane la bord, răsturnată după ce a evitat un pieton
Sursa foto: ISU Vaslui

Patru persoane au fost rănite, în noaptea de marți spre miercuri, după ce mașina în care se aflau în care se aflau s-a răsturnat, în încercarea de a evita un pieton care mergea pe carosabil, pe DN 24, în Muntenii de Sus, județul Vaslui.

Salvatorii din cadrul ISU Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Muntenii de Sus. La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau patru persoane, precum și un pieton. Autoturismul a evitat pietonul, după care a lovit un cap de pod și s-a răsturnat în afara drumului.

Mașina a fost găsită de pompieri răsturnată în afara părții carosabile, dar victimele nu erau încarcerate, fiind scoase de ceilalți participanți la trafic.

Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost evaluate, patru dintre acestea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Victimele aveau plăgi deschise, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme cranio-faciale și alte politraumatisme în urma unui accident rutier. Cea de-a cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident