x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident ÎNFIORĂTOR în județul Vrancea. Patru oameni au fost răniți. Șoferii, în stare critică

Accident ÎNFIORĂTOR în județul Vrancea. Patru oameni au fost răniți. Șoferii, în stare critică

20 Ian 2017   •   09:54
Accident ÎNFIORĂTOR în județul Vrancea. Patru oameni au fost răniți. Șoferii, în stare critică

Accident pe E85, în județul Vrancea. Patru persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare critică. Incidentul a avut loc după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul și a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un alt autoturism.

Impactul violent a avut loc în localitatea Cotești. Șoferul unui autoturism, care circula dinspre Râmnicu Sărat spre Focșani, a intrat pe contrasens, după ce a pierdut controlul. S-a ciocnit frontal de o altă mașină, în care se aflau trei persoane.

Cei care au asistat la scena înfiorătoare au sunat la 112. La fața locului a intervenit un echipaj de la descarcerare deoarece una dintre victime, o pasageră din mașina care circula regulamentar, a rămas captivă între fiare.

 

În total, patru persoane au fost rănite, cei doi șoferi fiind în stare critică, informează Vrancea24.ro. Victimele au fost transportate de urgență la spital.

Traficul pe sensul dinspre Focşani spre Râmnicu Sărat, în zona producerii accidentului este blocat, iar pe celălalt sens de mers circulaţia se desfăşoară cu dificultate, pe ambele sensuri.

×