x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Eleva unei școli de șoferi a lovit cu mașina o femeie. Instructorul nu era în autoturism

Eleva unei școli de șoferi a lovit cu mașina o femeie. Instructorul nu era în autoturism

de Redacția Jurnalul    |    15 Ian 2024   •   21:16
Eleva unei școli de șoferi a lovit cu mașina o femeie. Instructorul nu era în autoturism

O femeie de 42 de ani, aflată la volanul unei mașini școală, a accidentat, luni, o altă femeie de 20 de ani, aflată pe stradă, și o altă mașină parcată.

Potrivit IPJ Timiș, accidentul a avut loc pe strada Munteniei din Timișoara.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că un autoturism destinat școlarizarii în vederea obținerii permisului de conducere, la volanul căruia se afla o femeie de 42 de ani, a accidentat o altă femeie, de 20 de ani, aflată pe partea carosabilă, care ar fi încercat să își mute autoturismul defectat, ulterior lovind un alt autoturism ce se afla parcat.

Femeia de 42 de ani era însoțită de un bărbat, de 35 de ani, în calitate de instructor auto, dar în acel moment acesta a coborât din autoturism pentru a o ajuta pe tânără să scoată autoturismul în afara părții carosabile.

În urma impactului, femeia de 20 de ani a fost rănită și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: accident instructor masina scoala elevă