x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident la Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 10 ani, lovită de o maşină în timp ce se grăbea spre şcoală

Accident la Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 10 ani, lovită de o maşină în timp ce se grăbea spre şcoală

01 Mar 2016   •   09:26
Accident la Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 10 ani, lovită de o maşină în timp ce se grăbea spre şcoală

O fetiţă de 10 ani a ajuns, marţi dimineaţa, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, după ce a fost lovită de o maşină în timp ce se grăbea să ajungă la şcoală, incidentul având loc în satul Tureac de pe Valea Bârgăului, traversat de DN 17.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Virginia Pîrlea, fetiţa s-a angajat prin traversarea străzii prin loc nemarcat şi fără să se asigure şi a fost lovită de o maşină condusă de un tânăr de 37 ani, din judeţul Suceava.

Victima a fost preluată de un echipaj de prim ajutor al SMURD şi transportată la spital, în stare de conştienţă.

Şoferul, care s-a dovedit că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Numărul mare de accidente produse în localităţile situate de-a lungul DN 17, pe tronsonul dintre Bistriţa şi Pasul Tihuţa, a determinat poliţia să ceară revenirea la viteza de maximum 50 km/h în localitate, faţă de 70 km/h cât fusese în ultimii cinci ani, măsura fiind aplicată de la sfârşitul săptămânii trecute.  

×