x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident MORTAL în localitatea Jucu din Cluj. O Dacie a fost spulberată de tren

Accident MORTAL în localitatea Jucu din Cluj. O Dacie a fost spulberată de tren

11 Dec 2018   •   11:02
Accident MORTAL în localitatea Jucu din Cluj. O Dacie a fost spulberată de tren

Accident grav, în această dimineaţă, în localitatea Jucu din Cluj, unde o maşină marca Dacia a fost lovită în plin de o locomotivă. Şoferul de 72 de ani a murit. 

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 7.00, la una dintre trecerile la nivel cu calea ferată din Jucu.

Imediat după producerea accidentului, la faţa locului au intervenit două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă de terapie intensivă SMURD şi două echipaje SAJ.

"Au fost găsite la momentul sosirii echipajelor de pompieri două persoane care erau ieșite în afara autoturismului, dintre care una inconștientă și una conștientă, dar care nu se putea orienta în timp și spațiu. Persoana inconștientă a răspuns inițial la manevrele de resuscitare, iar în aceste momente se află în ambulanța SMURD, protocolul de resuscitare fiind în desfășurare. Cea de-a doua persoană se află în ambulanța de terapie intensivă a SAJ", transmite IPJ Cluj, citat de Observator

Din păcate, şoferul care, iniţial, a răspuns manevrelor de resuscitare, a decedat.

"Persoana inconştientă a răspuns iniţial manevrelor de resuscitare, dar după două ore de încercări ale medicilor de a-i readuce semnalele vitale, a fost declarat decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 72 de ani. Cea de-a doua persoană rănită în accident a suferit multiple traumatisme şi a primit asistenţă medicală de la medici SMURD şi SAJ, fiind transportată în stare gravă la UPU Cluj Napoca", potrivit ISU Cluj.

×
Subiecte în articol: accident