x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident MORTAL în Teleorman. Un șofer fără permis s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea șoselei

Accident MORTAL în Teleorman. Un șofer fără permis s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea șoselei

10 Aug 2019   •   09:14
Accident MORTAL în Teleorman. Un șofer fără permis s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea șoselei
Sursa foto: ISU Teleorman

Un bărbat a decedat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autoturismul pe care îl conducea, fără a poseda permis, s-a răsturnat în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un copac, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Pietroşani, judeţul Teleorman. Un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5C, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat şi a intrat într-un copac. În urma cercetărilor, s-a constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Echipajele de intervenţie sosite la locul accidentului au găsit victima încarcerată şi în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost scos din autoturism şi predat echipajelor de la ambulanţă şi SMURD aflate la faţa locului, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident